Over ons.

Wij zijn dolenthousiast!

Onze goede vriend Jozef Muyeti is al vele jaren tuinder in Oeganda. Hij heeft zijn eigen tuinbouwbedrijf ‘Nature’s Farm’, waar hij passievruchten, aardbeien, mango’s en avocado’s verbouwd. En dat allemaal met het predicaat biologisch verantwoord. Voor zijn studie kwam hij naar de universiteit van Wageningen, en op die manier zijn wij hem hier in Nederland tegengekomen.

Moringa producten

Jozef zijn ambitie?
Voor ieder mens in de wereld de mogelijkheid om een eenvoudig en gezonde voeding ter beschikking te hebben die ook nog eens bijdraagt aan een goede gezondheid.

Bij toeval kwam hij achter de goede effecten van de moringaplant. Jozef gebruikte in eerste instantie de oude bladeren als voeding voor z’n kippen. Hij wilde het eigeel meer kleur geven, wat ook lukte. Daarmee werd zijn interesse gewekt en hij ging verder op onderzoek uit. Hij verdiepte zich in de vele mogelijkheden en bedacht dat hij de plant wilde produceren om het daarna o.a. in thee, capsules, tabletten en olie op de markt te brengen.

Onze samenwerking, een webshop!

Sinds kort teelt Jozef meerdere keren per jaar de jonge bladen voor ons. Daarna droogt hij ze, zonder dat er essentiële voedingstoffen verloren gaan. Jozef vindt steeds meer uitdaging in het telen van Moringa en het maken van producten van Moringa. Wij helpen hem graag bij deze voedzame, energieke en vitale uitdaging!

 

Bestel vandaag nog je eigen producten in onze webshop!

Bezoek ons

Bredesloot 50
7881 CZ
Emmer-Compascuum

Mail Ons

hello@happymoringa.nl